Számunkra a minőség és az íz a legfontosabb!

hambi_1920

A Gierlinger Holding termékeire a legmagasabb minőség jellemző. Ez az alapanyagok kiválasztásánál kezdődik és a feldolgozáson át a csomagolásig érvényesül.

A minőség és a vevők iránti elhivatottságunk szellemében működik a Gierlinger Holding minden egyes gyáregysége. A legújabb gépekkel felszerelt üzemeink és elhivatott munkatársaink biztosítják vevőink számára a megbízhatóságot.

Vevőink minőségi igényeinek kielégítése céljából a legmagasabb minőségbiztosítási rendszerek mentén végezzük gyártási tevékenységünket. Termékfajtákra specializált gyártóegységeinkben IFS és BRC minőségügyi tanúsítványokkal rendelkezünk.

Célunk, hogy minőségi termékeinket a vevőink igényeinek legmegfelelőbb formában állítsuk elő. A termékminőség folyamatosan magas szinten tartása számunkra a kihívás, hiszen csak ezzel biztosíthatjuk, hogy hosszú távon jól működő vevőkapcsolatokat alakítsunk ki.

SC Convenience Prod. Srl.
Bukarestben működő üzemünkben zsiradék hozzáadása nélkül sült csirke valamint panírozott sertés, csirke és pulyka termékeket gyártunk gasztronómiai partnereink és a kiskereskedelmi üzletláncok részére. Az egyre kedveltebb termékek hagyományos recept alapján adalékok nélkül készülnek.

Tamási-Hús Kft.
Magyar gyárunk a bacon specialista, friss alapanyagokból füstölt, főtt vagy sült bacon termékeket állít elő a gasztronómia és a kiskereskedelem számára.

Mitors Fleischwaren d.o.o.
A teljesen újjáépített, vágóhíddal is rendelkező szerb gyárunk Sremska Mitrovicaban elsősorban felvágottakat állít elő partnereink részére. A füstölt-főtt sonka, tarja, karaj és egyéb felvágott termékek a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik a piacon.

Wiener Schnitzelmanufaktur GmbH.
Az ausztriai Andorfban működő üzemünk eredeti bécsi szeletet gyárt helyi alapanyagokból. A kizárólag lisztet, tojást és zsemlemorzsát tartalmazó panír olyan íz élményt biztosít a vevők számára, mintha otthon készítették volna őket.