Minőségi elveink

Gyáraink a legszigorúbb irányelvek és EU-s előírások, valamint az IFS és a BRC minősítés szerint működnek.

A végső cél az előállított termékek minőségének megteremtése, kifejezetten az ügyfeleink számára kialakított formában. Ehhez a folyamatok állandó optimalizálása, a munkavállalók képzése és a piac ismerete szükséges. A hibák elkerülése minden egyes alkalmazott felelősségi körébe tartozik.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a hosszú távú ügyfélkapcsolatok csak akkor hozhatók létre, ha a termék minősége kompromisszumok nélkül alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. Számunkra a minőség a kihívás, amelyért naponta meg kell dolgoznunk. E célok elérése érdekében a HACCP koncepciót következetesen hajtjuk végre. A termékbiztonság referencia értéke az élelmiszerbiztonsági szabvány a GFSI (globális élelmiszerbiztonsági kezdeményezés).

A beszállítók kiválasztása és a folyamatok tervezése mindig etikai elveken és környezetbarát intézkedéseken alapul. Szállítóink a minőségpolitika részét képezik, a költségoptimalizálás soha nem történhet a minőség rovására.

Széllné Bánszky Beáta

Minőségbiztosítási vezető

Tamási Hús Kft.