Üzemeink

Az SC Convenience Prod. Srl 2004- ben újult meg Tunari-ban (Románia) és 2005 januárjában kezdte meg a panírozott termékek valamint saslikok gyártását. 2008-ban kifejlesztettük a „Bécsi hagyományos” panírt, mely teljes tojásból, tejszínből és kenyérmorzsából készül és ízvilágában olyan élményt nyújt, mintha otthon készült volna. 2015-ben a Tunari gyárat a legmodernebb technikával modernizálták és bővítették. Ebben a 8000 négyzetméteres üzemben, hagyományos receptek alapján a COOK’IN 5 márkanév alatt a legkiválóbb specialitások készülnek az ipari, gasztronómiai, nagy és kiskereskedelemi partnereink részére. Adalékanyagok nélkül kerülnek előállításra, hagyományos recept szerint. A csirke, pulyka, sertés és borjúhúsból készült bécsi termékek ugyanolyan részét képezik a kínálatnak, mint a számos saslik termék.

A két újonnan telepített sütősor beépített csomagolóval és IQF-fagyasztóval rendelkezik, melyeken különböző méretű, súlyú, natúr vagy fűszerezett termékek készülnek. Általában csirkemell alapanyagból gyártunk kockázott, csíkozott vagy egész filé sült csirkemell termékeket. Az egyedi fűszerek hozzáadásának köszönhetően számtalan vevői igényt tudunk kielégíteni. Az új technológia lehetővé teszi, hogy hozzáadott olaj, ízesítők és adalékanyagok nélkül állítsuk elő a termékeinket.

A Tamási-Hús Kft 2007-ben kezdte meg működését Tamásiban. A füstölt szalonnára, a főtt szalonnára és a sült úgynevezett Crispy bacon szalonnára specializálódott. Ez a széles választék a „Gierlingers Premium Bacon” védjegy alatt kerül értékesítésre. Legyen szó szeletelt vagy kockázott szalonna termékről, minden kizárólag európai friss húsból készül. A folyamatos innovációk miatt a Tamási-Hús Kft. a sült szalonna termékek jelentős gyártója lett.
Cégünk a szabadalmaztatott eljárással előállított Premium Berner grillkolbászok és a különleges fűszerkeverékekkel ellátott, sous-vide technológiával készülő sertésbordák széles termékválasztékát kínálja.

A Wiener Schnitzelmanufaktur GmbH Andorfban (Felső-Ausztria) készít sertés bécsi szeleteket. Újabb előrelépés történt a cégcsoport életében egy új gyár felépítésével Felső-Ausztriában 2015 elején. Egy év építés után 2016 áprilisában elindítottuk új üzemünket.

A Wiener Schnitzelmanufaktur GmbH–nál a bécsi szeleteket a COOK’IN 5 címkével ellátott márkanév alatt állítják elő. Teljesen automatizált gyártósoron a termékeket a legmagasabb szintű technológia gyártja. A nyersanyag a helyi vágóhidakról származik, a többi összetevő az ausztriai beszállítóktól kerül az üzembe. A „ Bécsi Szeletet” a bécsi hagyományok szerint gyártjuk. A felhasznált sertéshúst kizárólag liszttel, egész tojásból és kenyérmorzsából készült panírral vonjuk be. Az eredmény egy eredeti bécsi szelet íz, „olyan, mint otthon” ízvilág. A gyár kapacitása körülbelül 7 tonna bécsi szelet naponta. A műszakok megnyújtásával, illetve további gyártósorok elindításával ez a termék mennyiség igény szerint jelentősen megnövelhető.

A Sremska Mitovicában (Szerbia) lévő gyáregységünk 2016 májusában másfél éves felújítás és korszerűsítés után állt munkába. Az üzem több mint 44.000 négyzetméter területen helyezkedik el. A helyszíni vágóhídon a környező régiókból származó sertéseket vágják le, majd feldolgozzák a „ Gierlinger’s Specialitäten”- márka követelményeinek megfelelően, természetesen a legújabb technológiával és a legjobb európai higiéniai előírásoknak megfelelően. A széles termékskála szalonnát, sonkát, száraz kolbászokat és kenhető készítményeket tartalmaz.