Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Tamási-Hús által gyártott COOP bacon

2022.09.19

2022. szeptember 8-án a magyar gazdaság ünnepeként is számon tartott eseményen, az Országház, Főrendiházi üléstermében hirdették ki az idei Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát kiérdemelt termékeket, szolgálatátokat. A nyertesek közt volt a Coop üzletlánc saját márkás terméke is, a Tamási-Hús Kft által gyártott, 200 grammos, védőgázas csomagolású Jót jó áron szeletelt bacon, amely magas minőségű, ellenőrzött alapanyagok felhasználásával, gyorspácolással és bükkfafüstöléssel készül. A kiváló partneri együttműködés jegyében a Coop a védjegy elismeréssel járó oklevél és trófea – másodpéldányát adta át a tamási székhelyű társaságnak, melyet a XVI. Coop Rally eredményhirdetési ceremóniáján vett át Wágner Róbert kereskedelmi igazgató.

Érték és Minőség Nagydíj

Az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegy azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez. Az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegy pályázati rendszer fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a védjegyhasználatokat átadta Farkas Sándor az Agrárminisztérium miniszter-helyettese.

Az Érték és Minőség Nagydíj védjegy elnyerésére kiírt pályázat célja ezúttal is az volt, hogy elismerje a nevezett áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, és ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését. A kiváló partneri együttműködés jegyében a Coop a védjegy elismerést – és azzal járó oklevél és trófea – másodpéldányát adta át  társaságunknak, melyet a XVI. Coop Rally eredményhirdetési ceremóniáján vehettünk át.Az idei pályázati felhívásra jelentkezett a Coop Üzletlánc sajátmárkás terméke, a Tamási-Hús Kft. által gyártott 200 g-os, védőgázas csomagolású Jót jó áron szeletelt bacon is, mely a szigorú öt fordulós bírálat eredményeként kiérdemelte az  Érték és Minőség Nagydíj védjegy használatát. A Coop a védjegy elismeréssel –  járó oklevél és trófea – másodpéldányát a kiváló partneri együttműködés jegyében átadta a tamásii székhelyű társaságnak, melyet a XVI. Coop Rally eredményhirdetési ceremóniáján vett át Wágner Róbert kereskedelmi igazgató.

Mint az eseményen elhangzott, a gyártó császárszalonna termékének kereskedelmi márka alatti forgalmazása kedvezőbb árszínvonalat eredményez, szélesebb célcsoport számára elérhetővé téve a magas minőséget, főként a jobb ár-érték arányú alternatívát keresőket.Wágner Róbert, a Tamási-Hús Kft. kereskedelemi igazgatója elmondta, hogy nagy öröm a cég számára, hogy a Gierlinger termékcsalád mellett a sajátmárkás bacon piacán is megkerülhetetlen szereplővé vált a Tamási-Hús Kft. A cég szigorú minőségbiztosítási rendszerrel működő, másfél évtizedes gyártástechnológiája jelent garanciát a bacon minőségére a Coop vásárlók számára legyen szó reggeliről, hamburgerről vagy egy finom szendvicsről.