Üzemeink

Gierlinger Holding GmbH Ottensheim / Ausztria

Ahol a szálak összefutnak. Ottensheimben található az ügyvezetés székhelye.

Itt zajlik a marketing, kereskedelem, minőségbiztosítás és controlling tevékenységek összehangolása és koordinálása.

A vállalat 2020 szeptemberében a patinás Dunamenti városi házból egy modern irodaépületbe költözött, amely közvetlenül a főútvonalon, a vasútállomással szemben található.

Minden termelőüzem, egy önálló, jól működő vállalkozás. A megbízások a Holding kereskedelmi részlegéből, és a nemzetközi területi képviselőktől érkeznek. Minden üzem a legmodernebb technológiával felszerelt, megfelel a higiéniai- és biztonsági előírásoknak, az európai normákat jóval meghaladva. Lényeges, hogy az egyes telephelyek tapasztalt ügyvezetői egy fiatal csapattal együtt biztosítják a kellő dinamizmust és rugalmasságot ebben a hatalmas vállalatban.

Wiener Schnitzelmanufaktur GmbH Andorf / Ausztria

Újabb mérföldkövet jelentett számunkra 2015 elején új gyártóüzemünk építése a felső-ausztriai Andorf településen. Mindössze egy év után 2016-ban megnyitott a Wiener Schnitzelmanufaktur. Itt a technika legmodernebb szintjének megfelelő teljesen automatizált panírozó vonalunkon állítjuk elő Bécsi szelet és Cordon Bleu termékeinket. Az alapanyagokat helyi vágóüzemekből szerezzük be, míg a további összetevők sok éve fennálló osztrák beszállítóinktól származnak. A Bécsi szeletet a „régi bécsi hagyományok“ szerint állítjuk elő. Ehhez osztrák sertéskarajt használunk, kizárólag liszt, tojás és panírmorzsa kerül hozzáadásra. Az eredmény pedig az eredeti Bécsi szelet érzés, egy tökéletes, légies panírban, akárcsak ahogy otthon készítjük! Az üzem további bővítése már tervezés alatt áll.

Tamási-Hús Kft. Tamási / Magyarország

A Tamási-Hús Kft. 2007-ben nyitotta meg kapuit – amely nem más mint egy nyers bacon, főtt bacon és Crispy Bacon gyártására specializálódott üzem. 2020-as év során az üzem területe és gyártási kapacitása több mint kétszeresére nőtt. A Crispy Bacon 4 gyártóvonala teljes kihasználtság alatt áll, illetve 2 további vonal tervezése van folyamatban. A 3 nyers bacon gyártó vonal és az 1 kockázó vonal különböző kiszerelések számára rövidesen egy további 4. gyártósorral kerül bővítésre. 400 munkatársunk 14.000 m² területen a bacon termékek számos változatát állítja elő különböző kivitelekben. Termékeink széles választéka a Berner virslivel és tepertővel válik teljessé.

SC Convenience Prod. Srl. Tunari / Románia

SC Convenience Prod. Srl. 2004-ben történt alapítása után 2005 januárjában a saslik termékek kiegészítéseként elkezdődött a panírozott termékek gyártása. 2008-ban kifejlesztettük a „régi bécsi hagyományos“ panírunkat – egy panírt lisztből, tojásból és zsemlemorzsából mintha csak otthon készítettük volna. 2015-ben a Tunari üzem 500 munkatárssal 8.000 m²-re bővült. Két új kontakt sütő berendezésen sült kockákat, csíkokat, filéket és érméket gyártunk különböző húsfélékből változó súllyal és méretben, amelyek berendezésekhez csomagoló és IQF fagyasztó közvetlenül csatlakozik.

Szinte bármilyen vevői igényt kielégítünk, legyen szó akár natúr vagy egyedi fűszerkeverékekkel bevont termékekről. Egy új technológia segítségével olaj, ízfokozó, illetve adalékanyag mentes gyártás is lehetővé válik.

Mitros d.o.o. Sremska Mitrovica / Szerbia

A Mitros Fleischwaren d.o.o. gyárat másfél éves átépítés és modernizálás után helyeztük üzembe, 2016 májusában, Sremska Mitrovicában. Az üzem alapterülete 44.000 m². A gyár saját vágóüzemében a régió almozott tartású sertéseit vágjuk, majd ezt követően a legmodernebb technika és az EU legmagasabb higiéniai szabványainak megfelelően „Gierlinger Specialitásokká“ dolgozzuk fel őket. 400 munkatársunk baconök, sonka specialitások, felvágottak, különböző szárazáruk, valamint ínyenc szendvicskrémek széles termékválasztékát állítja elő. Szerbiai üzemünk célkitűzése, hogy a gyártás minden egyes folyamata – az állatok tenyésztésétől, vágásától a feldolgozáson keresztül egészen a csomagolásig – egy kézben összpontosuljon – hogy ezáltal a termékek minősége a kezdettől a legvégéig ellenőrizhető és optimalizálható legyen.