American Streaky Bacon!

Az American Streaky Bacon, 100 százalékban prémium oldalszalonnából készült sült bacon szelet, ami füstös, autentikus, amerikai ízt idéz a tányérunkra. Az újdonságot Magyarország piacvezető bacongyártó vállalkozása, a Tamási-Hús Kft. fejlesztette és gyártja. Az új American Streaky Bacon alapanyaga ugyanaz a magas minőségű, Magyarországról és az EU-ból beszerzett császárszalonna, amit a cég többi bacon termékében is megtalálhatunk.

A baconszeletek sütése speciális gyártósoron, két teflon szalag között történik, ahol a sült bacon saját zsírjában, hozzáadott zsiradék nélkül készül el. Az alapot biztosító sertés császárszalonna kizárólag a sótól és a bükkfa füstöléstől nyer zamatot: nincsenek benne ízfokozók, nátrium glutamát, térfogatnövelők és hozzáadott cukor sem.

Szinte nincs olyan, amit ne tehetne finomabbá a Gierlinger American Streaky Bacon. Ajánljuk hamburgerekhez, szendvicsekhez, salátákhoz, tojás mellé, de a rakott és göngyölt ételek tökéletes kiegészítője is lehet. Az igazi amerikai életérzéshez a vastagabbra sütött, juharsziruppal leöntött palacsinta tetején is ott a helye. Kiváló választás piknikhez vagy utazáshoz összeállított csomagokban, mártogatós szószokhoz vagy egy gyors ebéd része is lehet a munkahelyen vagy az iskolában. Ízlés szerint melegíthető serpenyőben vagy mikrohullámú sütőben, de kibontás után azonnal fogyaszthatjuk szobahőmérsékleten is.

Hogyan fogyasszuk?

Hogyan fogyasszuk?

Amerikában már nemzedékek óta közkedvelt, most nálunk is meghonosodhat a készre sült bacon szelet azaz az American Streaky Bacon. Az ínyenc...

bővebben