Tamási-Hús

Gierlinger Holding

A sikertörténet 2000-ben kezdődött, amely Johann Gierlinger szakértelmén és szenvedélyén alapult.

Az alap Gerald Aichinger vállalkozó által került biztosításra, aki az osztrák húsipar egyik meghatározó szereplője.

Az első üzem a romániai Tunariban grillnyársak gyártásával foglalkozott. Ma a felújított telephelyen összesen 5 ultramodern gyártósoron főként panírozott húskészítmények és kontakt sült termékek készülnek.

A vállalat ma 5 európai telephellyel rendelkezik, számos területen piacvezető és élen jár az innovációkban. Mind a vendéglátóipari nagykereskedők, ipari konyhák, foodservice és az élelmiszeripar szereplői is nagyra értékelik minőségünket, biztonságunkat és hatékonyságunkat.

A tökéletesség családi hagyomány

 

A Wiener Schnitzelmanufaktur GmbH Andorfban (Felső-Ausztria) készít sertés bécsi szeleteket. Újabb előrelépés történt a cégcsoport életében egy új gyár felépítésével Felső-Ausztriában 2015 elején. Egy év építés után 2016 áprilisában elindítottuk új üzemünket.

A  Wiener  Schnitzelmanufaktur  GmbH–nál  a  bécsi  szeleteket  a  COOK’IN  5  címkével  ellátott márkanév alatt állítják elő. Teljesen automatizált gyártósoron a termékeket a legmagasabb szintű technológia gyártja. A nyersanyag a helyi vágóhidakról származik, a többi összetevő az ausztriai beszállítóktól kerül az üzembe. A „ Bécsi Szeletet” a bécsi hagyományok szerint gyártjuk. A felhasznált sertéshúst kizárólag liszttel, egész tojásból és kenyérmorzsából készült panírral vonjuk be. Az eredmény egy eredeti bécsi szelet íz, „olyan, mint otthon” ízvilág. A gyár kapacitása körülbelül 7 tonna bécsi szelet naponta. A műszakok megnyújtásával, illetve további gyártósorok elindításával ez a termék mennyiség igény szerint jelentősen megnövelhető.

A Sremska Mitovicában (Szerbia) lévő gyáregységünk 2016 májusában másfél éves felújítás és korszerűsítés után állt munkába. Az üzem több mint 44.000 négyzetméter területen helyezkedik el. A helyszíni vágóhídon a környező régiókból származó sertéseket vágják le, majd feldolgozzák a „ Gierlinger’s Specialitäten”- márka követelményeinek megfelelően, természetesen a legújabb technológiával és a legjobb európai higiéniai előírásoknak megfelelően. A széles termékskála szalonnát, sonkát, száraz kolbászokat és kenhető készítményeket tartalmaz.

Tamási Hús

A bacon fellegvára!

A Tamási-Hús Kft 2007-ben kezdte meg működését Tamásiban. A füstölt szalonnára, a főtt szalonnára és a sült úgynevezett Crispy bacon szalonnára specializálódott. Ez a széles választék a „Gierlingers Premium Bacon” védjegy alatt kerül értékesítésre. Legyen szó szeletelt vagy kockázott szalonna termékről, minden kizárólag európai friss húsból készül. A folyamatos innovációk miatt a Tamási-Hús Kft. a sült szalonna termékek jelentős gyártója lett.

Cégünk a szabadalmaztatott eljárással előállított Premium Berner grillkolbászok és a különleges fűszerkeverékekkel ellátott, sous-vide technológiával készülő sertésbordák széles termékválasztékát kínálja.

2020-as év során az üzem területe és gyártási kapacitása több mint kétszeresére nőtt. A Crispy Bacon 4 gyártóvonala teljes kihasználtság alatt áll, illetve 2 további vonal tervezése van folyamatban. A 3 nyers bacon gyártó vonal és az 1 kockázó vonal különböző kiszerelések számára rövidesen egy további 4. gyártósorral kerül bővítésre. 400 munkatársunk 14.000 m² területen a bacon termékek számos változatát állítja elő különböző kivitelekben.

Gierlinger, prémium minőség és ellenálhatatlan ízélmény

 

Miért minket válasszon?

10 ok és rengeteg előny

1. MINŐSÉG

Kiváló alapanyagok, professzionális feldolgozás, harmonikus fűszerezés, ez a Gierlinger márkacsalád!

2. ÉLELMISZERBIZTONSÁG

A legmagasabb ipari és technológiai elvárásoknak megfelelő gyártás biztosítja a frissességet az Ön hűtőszekrényében is.

3. SOKSZÍNŰSÉG

Széles termékválaszték, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.

4. TRADÍCIÓ

Hagyományos feldolgozási és fűszerezési variációk a klasszikus receptek kedvelőinek is.

5. INNOVÁCIÓ

Folyamatosan bővülő termékválaszték, egyedülálló gyártási éscsomaglás technikai újításoka kiváló eltarthatóság és a gazdaságos felhasználás érdekében.

6. TAPASZTALAT

Több évtizednyi magyarországi és nemzetközi húsipari gyakorlatunk garantálja a folyamatos magas minőséget az Ön konyhájában is.

7. EGYÜTTMŰKÖDÉS

Hazánk és a szomszédos országok beszállítóinak és gyártóinak hálózata lehetővéteszi, hogy minden termék a legkiválóbb alapanyagból, a legszakavatottabb technikával készüljön.

8. MEGBÍZHATÓSÁG

Folyamatosan elérhető prémium minőség és ellenállhatatlan ízélmény az egész család számára.

9. FIGYELEM

Az új termékek és kiszerelések tervezésekor a fogyasztók igényeia legfontosabbak számunkra.

10. FELELŐSSÉG

Kiváló termékeink előállítása során elkötelezettek vagyunk a hazai húsipari szektor fejlődésének előmozdításában és munkavállalóink támogatásában is.

Minőségi elveink

Négy európai gyártóüzemünk a legszigorúbb irányelvek és EU-s előírások, valamint az IFS és a BRC minősítés szerint működnek.

A higiéniai és termelési szabványok által előírthoz képest mi magunk jelentősen magasabb szinten határozzuk meg az elvárásainkat magunk felé.

Minden gyártóüzemünkben a legmodernebb berendezésekkel dolgozunk, melyek nem csupán a magas szintű előírások betartását, hanem gazdaságos gyártást és hatékony szállítást is garantálnak. A fagyasztott áruk mindig IQF-gyorsfagyasztáson esnek át, a hűtési lánc folyamatossága pedig szigorúan ellenőrzött.

 

E célok elérése érdekében a HACCP koncepciót következetesen hajtjuk végre. A termékbiztonság referencia értéke az élelmiszerbiztonsági szabvány a GFSI (globális élelmiszerbiztonsági kezdeményezés).

A beszállítók kiválasztása és a folyamatok tervezése mindig etikai elveken és környezetbarát intézkedéseken alapul. Szállítóink a minőségpolitika részét képezik, a költségoptimalizálás soha nem történhet a minőség rovására.

A végső cél az előállított termékek tökéletes minősége, a felhasználói igényeknek megfelelő formában. Ehhez a folyamatok állandó optimalizálása, a munkavállalók képzése és a piac ismerete szükséges. A hibák elkerülése minden egyes alkalmazott felelősségi körébe tartozik.

Széll Bea
Minőségbiztosítási vezető

Tamási-Hús Kft., Tamási, Magyarország

Üzemeink

Gierlinger Holding GmbH Ottensheim / Ausztria

Ahol a szálak összefutnak. Ottensheimben található az ügyvezetés székhelye.

Itt zajlik a marketing, kereskedelem, minőségbiztosítás és controlling tevékenységek összehangolása és koordinálása.

A vállalat 2020 szeptemberében a patinás Dunamenti városi házból egy modern irodaépületbe költözött, amely közvetlenül a főútvonalon, a vasútállomással szemben található.

Minden termelőüzem, egy önálló, jól működő vállalkozás. A megbízások a Holding kereskedelmi részlegéből, és a nemzetközi területi képviselőktől érkeznek. Minden üzem a legmodernebb technológiával felszerelt, megfelel a higiéniai- és biztonsági előírásoknak, az európai normákat jóval meghaladva. Lényeges, hogy az egyes telephelyek tapasztalt ügyvezetői egy fiatal csapattal együtt biztosítják a kellő dinamizmust és rugalmasságot ebben a hatalmas vállalatban.

Wiener Schnitzelmanufaktur GmbH Andorf / Ausztria

Újabb mérföldkövet jelentett számunkra 2015 elején új gyártóüzemünk építése a felső-ausztriai Andorf településen. Mindössze egy év után 2016-ban megnyitott a Wiener Schnitzelmanufaktur. Itt a technika legmodernebb szintjének megfelelő teljesen automatizált panírozó vonalunkon állítjuk elő Bécsi szelet és Cordon Bleu termékeinket. Az alapanyagokat helyi vágóüzemekből szerezzük be, míg a további összetevők sok éve fennálló osztrák beszállítóinktól származnak. A Bécsi szeletet a „régi bécsi hagyományok“ szerint állítjuk elő. Ehhez osztrák sertéskarajt használunk, kizárólag liszt, tojás és panírmorzsa kerül hozzáadásra. Az eredmény pedig az eredeti Bécsi szelet érzés, egy tökéletes, légies panírban, akárcsak ahogy otthon készítjük! Az üzem további bővítése már tervezés alatt áll.

Tamási-Hús Kft. Tamási / Magyarország

A Tamási-Hús Kft. 2007-ben nyitotta meg kapuit – amely nem más mint egy nyers bacon, főtt bacon és Crispy Bacon gyártására specializálódott üzem. 2020-as év során az üzem területe és gyártási kapacitása több mint kétszeresére nőtt. A Crispy Bacon 4 gyártóvonala teljes kihasználtság alatt áll, illetve 2 további vonal tervezése van folyamatban. A 3 nyers bacon gyártó vonal és az 1 kockázó vonal különböző kiszerelések számára rövidesen egy további 4. gyártósorral kerül bővítésre. 400 munkatársunk 14.000 m² területen a bacon termékek számos változatát állítja elő különböző kivitelekben. Termékeink széles választéka a Berner virslivel és tepertővel válik teljessé.

SC Convenience Prod. Srl. Tunari / Románia

SC Convenience Prod. Srl. 2004-ben történt alapítása után 2005 januárjában a saslik termékek kiegészítéseként elkezdődött a panírozott termékek gyártása. 2008-ban kifejlesztettük a „régi bécsi hagyományos“ panírunkat – egy panírt lisztből, tojásból és zsemlemorzsából mintha csak otthon készítettük volna. 2015-ben a Tunari üzem 500 munkatárssal 8.000 m²-re bővült. Két új kontakt sütő berendezésen sült kockákat, csíkokat, filéket és érméket gyártunk különböző húsfélékből változó súllyal és méretben, amelyek berendezésekhez csomagoló és IQF fagyasztó közvetlenül csatlakozik.

Szinte bármilyen vevői igényt kielégítünk, legyen szó akár natúr vagy egyedi fűszerkeverékekkel bevont termékekről. Egy új technológia segítségével olaj, ízfokozó, illetve adalékanyag mentes gyártás is lehetővé válik.

Mitros d.o.o. Sremska Mitrovica / Szerbia

A Mitros Fleischwaren d.o.o. gyárat másfél éves átépítés és modernizálás után helyeztük üzembe, 2016 májusában, Sremska Mitrovicában. Az üzem alapterülete 44.000 m². A gyár saját vágóüzemében a régió almozott tartású sertéseit vágjuk, majd ezt követően a legmodernebb technika és az EU legmagasabb higiéniai szabványainak megfelelően „Gierlinger Specialitásokká“ dolgozzuk fel őket. 400 munkatársunk baconök, sonka specialitások, felvágottak, különböző szárazáruk, valamint ínyenc szendvicskrémek széles termékválasztékát állítja elő. Szerbiai üzemünk célkitűzése, hogy a gyártás minden egyes folyamata – az állatok tenyésztésétől, vágásától a feldolgozáson keresztül egészen a csomagolásig – egy kézben összpontosuljon – hogy ezáltal a termékek minősége a kezdettől a legvégéig ellenőrizhető és optimalizálható legyen.

Partnereink