Minőségi elveink

Négy európai gyártóüzemünk a legszigorúbb irányelvek és EU-s előírások, valamint az IFS és a BRC minősítés szerint működnek.

A higiéniai és termelési szabványok által előírthoz képest mi magunk jelentősen magasabb szinten határozzuk meg az elvárásainkat magunk felé.

Minden gyártóüzemünkben a legmodernebb berendezésekkel dolgozunk, melyek nem csupán a magas szintű előírások betartását, hanem gazdaságos gyártást és hatékony szállítást is garantálnak. A fagyasztott áruk mindig IQF-gyorsfagyasztáson esnek át, a hűtési lánc folyamatossága pedig szigorúan ellenőrzött.

E célok elérése érdekében a HACCP koncepciót következetesen hajtjuk végre. A termékbiztonság referencia értéke az élelmiszerbiztonsági szabvány a GFSI (globális élelmiszerbiztonsági kezdeményezés).

A beszállítók kiválasztása és a folyamatok tervezése mindig etikai elveken és környezetbarát intézkedéseken alapul. Szállítóink a minőségpolitika részét képezik, a költségoptimalizálás soha nem történhet a minőség rovására.

A végső cél az előállított termékek tökéletes minősége, a felhasználói igényeknek megfelelő formában. Ehhez a folyamatok állandó optimalizálása, a munkavállalók képzése és a piac ismerete szükséges. A hibák elkerülése minden egyes alkalmazott felelősségi körébe tartozik.

Széll Bea
Minőségbiztosítási vezető

Tamási-Hús Kft., Tamási, Magyarország