Gierlinger Holding

A tökéletesség családi hagyomány

A sikertörténet 2000-ben kezdődött, amely Johann Gierlinger szakértelmén és szenvedélyén alapult.

Az alap Gerald Aichinger vállalkozó által került biztosításra, aki az osztrák húsipar egyik meghatározó szereplője.

Az első üzem a romániai Tunariban grillnyársak gyártásával foglalkozott. Ma a felújított telephelyen összesen 5 ultramodern gyártósoron főként panírozott húskészítmények és kontakt sült termékek készülnek.

A vállalat ma 5 európai telephellyel rendelkezik, számos területen piacvezető és élen jár az innovációkban. Mind a vendéglátóipari nagykereskedők, ipari konyhák, foodservice és az élelmiszeripar szereplői is nagyra értékelik minőségünket, biztonságunkat és hatékonyságunkat.

A Wiener Schnitzelmanufaktur GmbH Andorfban (Felső-Ausztria) készít sertés bécsi szeleteket. Újabb előrelépés történt a cégcsoport életében egy új gyár felépítésével Felső-Ausztriában 2015 elején. Egy év építés után 2016 áprilisában elindítottuk új üzemünket.

A  Wiener  Schnitzelmanufaktur  GmbH–nál  a  bécsi  szeleteket  a  COOK’IN  5  címkével  ellátott márkanév alatt állítják elő. Teljesen automatizált gyártósoron a termékeket a legmagasabb szintű technológia gyártja. A nyersanyag a helyi vágóhidakról származik, a többi összetevő az ausztriai beszállítóktól kerül az üzembe. A „ Bécsi Szeletet” a bécsi hagyományok szerint gyártjuk. A felhasznált sertéshúst kizárólag liszttel, egész tojásból és kenyérmorzsából készült panírral vonjuk be. Az eredmény egy eredeti bécsi szelet íz, „olyan, mint otthon” ízvilág. A gyár kapacitása körülbelül 7 tonna bécsi szelet naponta. A műszakok megnyújtásával, illetve további gyártósorok elindításával ez a termék mennyiség igény szerint jelentősen megnövelhető.

A Sremska Mitovicában (Szerbia) lévő gyáregységünk 2016 májusában másfél éves felújítás és korszerűsítés után állt munkába. Az üzem több mint 44.000 négyzetméter területen helyezkedik el. A helyszíni vágóhídon a környező régiókból származó sertéseket vágják le, majd feldolgozzák a „ Gierlinger’s Specialitäten”- márka követelményeinek megfelelően, természetesen a legújabb technológiával és a legjobb európai higiéniai előírásoknak megfelelően. A széles termékskála szalonnát, sonkát, száraz kolbászokat és kenhető készítményeket tartalmaz.

Tamási Hús

A bacon fellegvára!

A Tamási-Hús Kft 2007-ben kezdte meg működését Tamásiban. A füstölt szalonnára, a főtt szalonnára és a sült úgynevezett Crispy bacon szalonnára specializálódott. Ez a széles választék a „Gierlingers Premium Bacon” védjegy alatt kerül értékesítésre. Legyen szó szeletelt vagy kockázott szalonna termékről, minden kizárólag európai friss húsból készül. A folyamatos innovációk miatt a Tamási-Hús Kft. a sült szalonna termékek jelentős gyártója lett.

Cégünk a szabadalmaztatott eljárással előállított Premium Berner grillkolbászok és a különleges fűszerkeverékekkel ellátott, sous-vide technológiával készülő sertésbordák széles termékválasztékát kínálja.

2020-as év során az üzem területe és gyártási kapacitása több mint kétszeresére nőtt. A Crispy Bacon 4 gyártóvonala teljes kihasználtság alatt áll, illetve 2 további vonal tervezése van folyamatban. A 3 nyers bacon gyártó vonal és az 1 kockázó vonal különböző kiszerelések számára rövidesen egy további 4. gyártósorral kerül bővítésre. 400 munkatársunk 14.000 m² területen a bacon termékek számos változatát állítja elő különböző kivitelekben.