Új Ügyvezető Igazgató

2020.09.1

Ezúton szeretnénk bemutatni új ügyvezetőnket, aki 2020. szeptember 1. óta felelős minden gyártóüzemünk további fejlődéséért.

DI Peter Schulze, tanulmányait gépészmérnöki területen, azon belül élelmiszertechnológia, üzemgazdaság és stratégiai menedzsment szakterületeken folytatta, mely során a kompetenciák egyedülálló szinergiáját érte el. Ezeket az ismereteket az elmúlt 25 esztendő során nemzetközi szinten tevékenykedő európai top-vállalatoknál rendkívül sikeresen hasznosította.

Johann Gierlinger a nyugdíjra készülve, a zökkenőmentes átmenet érdekében már az elmúlt évben, előrelátóan tervezve kompetens utódot keresett. Nagy örömünkre szolgált, hogy DI Peter Schulze, személyében vállalkozásunk számára megtalálta a megfelelő személyt. Sajnos a megállapodás aláírását a tervezett időpont előtt 2 nappal Johann Gierlinger váratlan halála akadályozta meg.

Önnek, mint munkatársunknak, partnerünknek vagy ügyfelünknek fontos tudnia, hogy a csoport értékeit ez nem változtatja meg.

A Gierlinger Holding és leányvállalatai továbbra is családi vezetés alatt álló vállalkozások maradnak, illetve folytatjuk a fejlesztéseket a jövőben is.

A tamási üzem gyártási területe (Bacon és Crispy Bacon) az év végéig megduplázódik és fokozatosan további gyártóvonalakkal kerül bővítésre. 2020 októberétől minden termék egységesen a „Gierlinger” fő márkanév alatt vonul fel.

DI Peter Schulze Úrnak, tevékenységeihez sok örömet és sikert, Önöknek pedig az emberi kvalitásaival is megnyerő specialistával való eredményes együttműködést kívánunk.