Családi nap a Tamási-Húsnál 2023-ban is

2023.07.24

A Tamási-Hús Kft. 2023. június 3-án második alkalommal rendezett a dolgozók és a hozzátartózók számára családi napot. Az eseményen közel 1000 főt láttunk vendégül; finomságokkal, programokkal és játékokkal.

Míg 2020-ig jellemzően karácsonyi vacsorát, illetve közös farsangot rendezett a cég, a tavalyi évben elérkezettnek látszott az idő egy nyári, szabadtéri esemény megszervezésére. A családi élménynap sikeresnek bizonyult, hiszen a részvevők száma közel megduplázódott a tavalyihoz képest.

A kisebbnek szóló játékok között szerepelt légvárvilág, körhinta, élő csocsó, arcfestés és csillámtetoválás is, de a gyerekek és a szülők közösen élevezhették a szkanderbajnokságot, a tapadókorongos íjászatot, erőpróba versenyeket, birkózás, terápiás kutya bemutatót, legós foglalkozást, gyöngyfűzés és tűzoltó autó.

A színpadi műsorsorozatot a Laguna mazsorett csoport nyitotta, majd felléptett Horváth János „Dagi” és Szűcs Antal Gábor Mediterrán duója. Az Aranyszarvas és Hikari egyesületek, bemutatója után helyett kapott egy cirkuszi produkció is, majd Milán és Jankó szórakoztatta a közönséget. A nap egyik fénypontja a SambAmor Hungary fellépése volt.

A munkacsoportok karaoke- és táncversenyeken mérhették össze tudásukat, amiből igen jó hangulat kerekedett. A bál kezdete előtt a 15 éve velünk dolgozókat Peter Schulze, a Gierlinger Holding Gmbh ügyvezető igazgatója díjazta kitartó munkájuk elismeréseként.

Idén is egy sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött, reméljük, jövőre is lesz lehetőségünk együtt ünnepelni!