Itt a grill szezon!

Ahogy megérkezik a jó idő, egyre inkább vágyunk a szabadba, de nemcsak a mozgás és a napsütés kedvéért, hanem hogy a kertben grillezve családi körben egy finomat együnk.

Kényeztesse magát grillezés közben is a Berner és Bacon finomságainkkal!

Gierlinger Berner

A Gierlinger Berner termékeink ízletes hegyi sajttal vannak töltve. A virslik a világ egyik legfinomabb baconjébe vannak burkolva ami nemcsak hihetetlenül ropogósra sül a láng felett, de az íze is mennyei. A sajttal töltött sajtos virsli szaftos állaga és a bacon lágyan sós ízharmóniája egy olyan tökéletes párosítás, aminek lehetetlen ellenállni. És ami sütés során nagyon fontos szempont, hogy a kézzel a virslire tekert bacon nem válik le és nem is repedezik be, így nem lehet elrontani az elkészítését! Igazi ínyenc falat minden tányéron!

Gierlinger Bacon

A Gierlinger bacon termékeink extra magas hústartalommal rendelkeznek (96%), különleges ízvilágukat pedig a bükkfán való füstölésének köszönhetik. A bacon minden grillezés nélkülözhetetlen kelléke, minden grill ételünket meg tudja koronázni. Nagyon sokoldalúan fel lehet használni, beletekerhetünk májat, grillsajtot, cukkinit, paprikát, krumplit, vagy akár kenyeret is, de beletehetjük a salátánkba vagy feldobhatjuk vele grill szendvicsünket. Végtelen a lehetőségek tárháza! Használjon bacont minden grillezéskor és élvezze az ellenállhatatlan ízeket!

Gierlinger Bacon és Berner termékeink