A jalapeno poppers baconbe göngyölve garantáltan mindenki kedvence lesz a következő grill partin – pláne, ha ezt a mézes-citromos mártogatóst kínáljuk hozzá! Pofonegyszerű recept, minden az alapanyagok minőségén múlik, válasszátok mindenből a legjobbat!
Annak, aki unja már a szokásos grillzöldséges megoldásokat, vagy épp, valami izgalmas sörkorcsolyával készülne a következő kerti partira, ez a krémsajttal töltött, és baconbe göngyölt jalapeno poppers lehet a tuti recept! Ha nem kapunk friss jalapenot, akkor a klasszikus magyar hegyes erős is megteszi, gyerekeknek kápiából is készíthetjük, a krémsajt lehet mascarpone, a reszelt sajt trappista – a végeredmény így is-úgy is isteni lesz!
Hozzávalók:
- 10 db jalapeno paprika
- 2 csomag bacon
- 20 dkg krémsajt
- 10 dkg cheddar sajt
- só
A mártogatóshoz:
- 10 nagy doboz görög joghurt
- 1 ek méz
- 1/2 db citrom leve