Tamási-Hús a SIAL Paris élelmiszeripari szakkiállításon

2022.10.20

A SIAL Paris élelmiszer iparág legnagyobb nemzetközi kiállítása az új ízek, innovációk és a trendkeresők helye. A kiállítás és vásár már több mint 50 éve az iparág legfontosabb szereplőinek olvasztótégelye, ahol a gyártók megoszthatják egymással tapasztalataikat és megalkotják a jövő receptjeit. Az első rendezvényt 1964-ben, a Nemzetközi Élelmiszerhéten tartották, és 26 ország szakértőit vonultatták fel. 2022-ben a biennálé több mint 200 országból vonz kiállítókat és látogatókat, és a világ élelmiszernaptárának kiemelt eseménye.

A Tamási-Hús Kft., a nemzetközi Gierlinger Holding tagjaként képviseltette magát az eseményen, ahol a zászlóshajó termék, a Gierlinger Premium Bacon mellett a gyár egyéb termékeit is bemutatta.

Legyen szó egy feltörekvő startupról vagy egy nagy cégcsoportról, egy népszerű új termékről vagy egy blue-chip márkáról, egy bejáratott láncról vagy egy úttörő kiskereskedelmi modellről, a SIAL Paris kihagyhatatlan lehetőség. Ezt kihasználva a Tamási-Hús Kft. képviseletében Kovács Péter kereskedelmi vezető a termékpaletta mellett bemutatta az elmúlt években meghonosított innovatív eljárásokat a bacongyártás és a oldalszalonna feldolgozás területén és a zöldebb termelés irányába tett lépéseket is.